Vakantie Ecuador

 

Hosteria Uzhupud

 

uzhupudResort in de provincie Azuay in Ecuador

Hostería Uzhupud is een resort in een oude Ecuadoriaanse hacienda. Het resort ligt in het Paute gebied in de provincie Azuay in Ecuador op een hoogte van 2.200 meter boven de zeespiegel, in een van de oude cultuur Canari nederzettingen in de Paute vallei van de rivier.

 

Slechts op 35 minuten afstand van Cuenca

Dit ruime en mooie hotel met zijn heerlijke subtropische klimaat maakt van deze historische en traditionele Hacienda een perfecte plek voor een aangenaam verblijf en comfort, slechts 35 minuten afstand van Cuenca. In Cuenca, de belangrijkste stad in het zuiden van Ecuador, kunt U genieten van een hoffelijke gastvrijheid en uitstekende service in een vriendelijke en sfeervolle ambiance.

 

Het huis in de hacienda dateert uit de XIX eeuw

Een reis door de tijd beleeft U in het oude huis van de hacienda, welk dateert uit de XIXe eeuw. Het plafond en de wanden van de woonkamer, de lobbybar en het hoofdrestaurant tonen een prachtige met de hand gedecoreerde kunstwerk met ontwerpen van vogels en jungle-achtige vegetatie.

 

Hostería Uzhupud heeft veel te bieden

Het ontbijt, de lunch of het diner kan worden geserveerd op het mooie terras dat uitkijkt op het dal in Doña Eulalia of op de patio met fontein, welke een charmante en verfrissende buitenruimte is. Rond de patio vindt U het hoofdgebouw in twee niveaus, welke gezellige kamers met eigen badkamer, kabel-tv, Wi-Fi internet en telefonie bieden. Laat in de middag, in de bar kunt U genieten van Uw favoriete cocktail en luisteren naar muziek uit de Andes.

Lees meer over deze hosteria op: www.uzhupud.com .