Referenties

 

Hoja Verde koffie

 

17-01-2013

Maaike( Rotterdam)

We hadden de balanced en de espresso bonen gekregen van Jolanda. De balanced vonden we prima, lekkere koffie, maar verder niet zo bijzonder. Over de espresso zijn we erg enthousiast, het is een van de lekkerste bonen die we tot nu toe geproefd hebben en vooral in de cappuccino geeft ie heel duidelijk nog zijn eigen smaak af. Een aanrader dus!

12-10-2012

Henk Wesseling( Hillegom)

Ik ben niet echt een koffieleut. Alleen ´s morgens bij het ontbijt. Wel hou ik van echt bijzondere koffie. Zo genoot ik jaren van een grote voorraad koffie, die ik uit Jamaica had meegenomen, de beroemde blue mountain.
Tegenwoordig drink ik koffie uit Ethiopie, naar men zegt, de bakermat van de koffie. Ook erg lekker. Deze koffie uit Ecuador slaat echter alles. Zij is als een mooie vrouw: donker, sterk en smaakvol. Dit is een blijvertje. Heerlijk, groeten Henk

09-10-2012

Paul( Hillegom)

Vrijdag bij het ondernemersnetwerk in de Nachtegaal in Lisse ontvingen wij van Jolanda Groot een pak koffiebonen uit Ecuador. Thuisgekomen, gelijk koffiemalen en zetten natuurlijk! Heerlijke echt zwarte koffie, bijzonder!