MIRA naturals vertegenwoordigd op beurs IFE Londen

Zaterdag 21 maart 2015

Wij gaan MIRA naturals vertegenwoordigen op het IFE, Food & Drink event in Londen. Deze beurs is van zondag 22 maart t/m woensdag 25 maart 2015. We gaan volop de MIRA avocado olie promoten. En natuurlijk ook MIRA ají en de MIRA avocado boter, die bijna op de markt is.

Nieuwe verkooppunten Hoja Verde chocolade Nederland

Vrijdag 20 maart 2015

Via Chocoweb hebben we er weer een aantal verkooppunten bij voor de Hoja Verde chocolade. Nu ook in Friesland, Groningen en in de kop van Noord-Holland.

Nu ook bij:

-Simon Lévelt in Groningen, www.simonlevelt.nl

-Ambrozijn Delicatessenwinkel in Amsterdam. www.ambrozijn.nl

-Ruben Betsema wonen in stijl in Balk, www.betsema-antiek.nl

-Simon Lévelt in Alkmaar. www.simonleveltalkmaar.nl

-Koffie & Thee oord in Den Helder, https://www.facebook.com/pages/Koffie-Thee-Oord/1484674035123211

Hoja Verde chocolade op Chocoa 2015

Maandag 23 februari 2015

Voor de 3e keer staat Hoja Verde chocolade uit Ecuador met een stand op het Chocoa Festival 2015. Dit keer wordt het Chocoa Festival in de Beurs van Berlage in Amsterdam gehouden, omdat het aantal bezoekers nog weer meer toegenomen is. En de vrijdagavond is erbij gekomen. Super, dat het hele Chocoa gebeuren zo uitgebreid en zo gegroeid is na 2 jaar. Een teken dat de consument interesse heeft voor duurzame en kwaliteit cacao!

Het Chocoa Festival begint dus op vrijdag 6 maart van 17.00 tot 21.00 uur en wordt zaterdag 7 en zondag 8 maart gehouden van 10.00 tot 18.00 uur in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Voor meer info zie: www.chocoa.nl en zie Flyer Chocoa 2015

Hierbij nog een heel kort filmpje van het Chocoa Festival 2013, om een indruk en sfeer te geven van het Festival. Vlak na het begin van het filmpje staan wij de Hoja Verde chocolade te promoten!!! Zie: https://www.youtube.com/watch?v=WtI2-rbMqvU&feature=youtu.be 

MIRA avocado olie te koop bij de Groenteboer in Leiden

Vrijdag 13 februari 2015

Eindelijk een goed adres voor de MIRA avocado olie in Leiden. In Leiden zijn namelijk vrijwel geen delicatessenzaken meer te vinden. Via via kwam ik in contact met Richard van den Bos van De Groenteboer in Leiden. Richard is altijd op zoek naar bijzondere gezonde producten. Richard was dan ook direct enthousiast om de MIRA avocado olie in zijn assortiment op te nemen.

Hoja Verde met een stand op de ISM 2015 in Keulen

1, 2, 3 en 4 Februari 2015

Hoja Verde heeft een stand op de ISM beurs in Keulen. Op deze Internationele Zoetwaren Beurs komen vele bezoekers uit heel de wereld. Een mooie plek om de Hoja Verde chocolade te promoten. Een van de eigenaren van Hoja Verde: Nicolás Vélez komt helemaal vanuit Ecuador om deze beurs bij te wonen!

ROOTS Amsterdam verkoopt Hoja Verde chocolade en MIRA avocado olie

Vrijdag 23 januari 2015

ROOTS Amsterdam, een bijzonder concept van Liset & Jorgen, verkoopt nu ook de Hoja Verde chocolade én MIRA avocado olie. ROOTS staat voor balans in je leven met pure en biologische voeding. De Hoja Verde chocolade en MIRA avocado olie passen prima in deze bijzondere winkel aan de Amstelveenseweg 164 in Amsterdam.

 

 

Nieuw: Mira Omega Romance avocado olie

Maandag 12 januari 2015

Nieuw in het assortiment: Mira Omega Romance avocado olie. Een bijzondere avocado olie, namelijk met Chiazaadjes en Oregano. Door de Chiazaadjes ontstaat er een mooie balans in de verschillende omega's. Heerlijk in salades!

Kookdemo Horecava 2015 met Mira avocado olie en Hoja Verde chocolade

Maandag 12 januari 2015

Takis Panagakis van restaurant Mazie in Den Haag won de Gouden Pollepel 2014: Beste chefkok in het koken met groente. Op de Horecava 2015 houdt Takis een kookdemo bij Variatie in de keuken met groente in de hoofdrol. Takis gebruikt zélfs groente-afval en wel op een hele bijzondere wijze. Daarbij gebruikt hij Mira avocado olie en Hoja Verde chocolade uit Ecuador. De demo's vinden plaats van 13.00 tot 13.45 uur en van 15.00 tot 15.45 uur in de hal Vers en Puur.

In het radio-programma Radio Culinair van RTV-Betuwe

Vrijdag 2 januari 2015

Morgen ben ik te gast in het radioprogramma van Larisse, Radio Culinair van RTV-Betuwe. In het programma Radio Culinair ga ik het verhaal vertellen achter onze bijzondere producten uit Ecuador: Hoja Verde chocolade en avocado olie, avocado-boter en verse avocado's van Mira. Het leuke is, dat de restaurants: Eten & Drinken en De Os en het Paard in de Betuwe de Mira avocado olie gebruiken in hun keuken. Tevens serveert de conceptstore Eva & Elvira in Geldermalsen een lunchgerecht met de avocado olie. Ook kun je bij Eva & Elvira een heerlijk kop koffie krijgen met een zelfgemaakt stuk chocoladetaart waarin de Hoja Verde chocolade verwerkt is. Indien gewenst kunnen klanten bij Eva & Elvira onze producten kopen om er thuis mee aan de slag te gaan! Tijdens de uitzending geef ik een cadeaupakket weg met Hoja Verde chocolade en Mira avocado olie aan een luisteraar die een bijzondere wens voor 2015 heeft ingediend. En Larisse zal brownies meenemen gemaakt van de 80% Hoja Verde chocolade.

Hoja Verde chocolade proeven bij Origin Chocolate Event

Zaterdag 25 oktober 2014

In Amsterdam in het Tropenmuseum wordt zaterdag 25 oktober 2014 voor de 3e keer het Origin Chocolate Event gehouden. Ik sta daar in de stand van Pro Ecuador om de Hoja Verde chocolade uit Ecuador te promoten. Iedere bezoeker kan de Hoja Verde chocolade proeven en ervaren hoe bijzonder deze chocolade is! Gemaakt van de Fino de Aroma cacaoboon uit de provincie Esmeraldas in Ecuador: single origin. De chocolade is biologisch en Kosher. Ik weet nu al, dat de 100% chocolade van Hoja Verde weer veel aantrekkingskracht zal hebben! En onderschat ook de 50% dark chocolate & milk niet; een melk chocolade die 50% cacao bevat en dat is echt hoog voor een melkchocolade! Het begint om 10.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Voor het hele programma zie: www.originchocolate.eu

 

Proef Hoja Verde chocolade en Mira avocado olie op De Tasty

Zaterdag 11 en zondag 12 oktober 2014

In de Jaarbeurs Utrecht wordt er in het weekend van 11 en 12 oktober 2014 het culinaire lifestyle evenement De Tasty gehouden. Dit evenement is voor iedereen met een passie voor koken, lekker eten en drinken. Een smaakvol en inspirerend evenement voor foodies, "kookgekken", fijnproevers en hobbykoks. Het evenement vindt plaats van 10.30 tot 18.30 uur in hal 5 van de Jaarbeurs. Op zaterdag 11 oktober geeft Robèrt van Beckhoven, van "Heel Holland bakt" een gratis workshop macarons maken! En Niven Kunz, de groentefreak met een Michelinster geeft een gratis 80/20 Masterclass. Voor het hele programma zie: www.detasty.nl Ik zelf sta er op het proefplein, waar men de Hoja Verde chocolade en Mira avocado olie kan proeven. Dit weekend zijn er tevens 2 acties! 3 Hoja Verde repen voor € 10,-- en 2 flesjes (250 ml) Mira avocado olie voor € 15,--. Kom gezellig langs!

Logo De Tasty 2014, culinaire lifestyle evenement voor iedereen met een passie voor koken, lekker eten en drinken

 

2 Nieuwe verkooppunten voor de Hoja Verde chocolade

Maandag 6 oktober 2014

2 Nieuwe verkooppunten erbij voor de Hoja Verde chocolade uit Ecuador via Chocoweb; Lust Breda in Breda en Patisserie - Chocolaterie Vercruysse in Kortrijk in België!!! Zie ook: www.facebook.com/lustbreda en www.patisserievercruysse.be .

Mira avocado olie bij familiedag Stichting Voedselallergie

Zaterdag 4 oktober 2014

Familiedag Stichting Voedselallergie

Zaterdag 4 oktober wordt de familiedag van Stichting Voedselallergie gehouden. Deze familiedag vindt plaats in het Dierenpark Amersfoort van 10.00 tot 16.30 uur. Via Larisse, culinair expert voedselallergie, culinair schrijver, radio- en TV-kok en productontwikkelaar, ben ik bij deze Stichting geïntroduceerd.

Mira avocado olie en boter

Doordat de Mira avocado olie uit Ecuador 100% natuurlijk is, zonder toevoegingen, kunnen vele met een voedselallergie deze olie wel nuttigen. Van een moeder met 2 kinderen, die geen boter en olijfolie kunnen eten, heb ik vernomen dat de avocado olie géén problemen geeft. En dat haar kinderen enorm blij zijn, dat ze nu ook eindelijk iets kunnen eten wat gebakken is! In een kraam zal ik de ruim 700 verwachte personen, waaronder veel kinderen, bekend laten maken met de puur natuurlijke 100% avocado olie. Tevens zal ik de avocado boter presenteren en laten proeven. Dit kan een mooi alternatief zijn voor mensen die geen 'gewone' boter verdragen. Larisse zal met de avocado olie en avocado boter enkele culinaire hapjes maken.

Hoja Verde chocolade en Mira avocado olie bij Proeft Rotterdam

Zondag 28 september 2014

Vers Lekker Makkelijk, die onze Hoja Verde chocolade en Mira avocado olie verkoopt, heeft mij uitgenodigd om deel te nemen aan Proeft Rotterdam in de Van Oldenbarneveltstraat in Rotterdam. Dit is natuurlijk hartstikke leuk om te doen en heel goed om onze producten nog meer onder de aandacht van de mensen te brengen. Het evenement is van 12.00 tot 18.00 uur, zie ook: Proeft Rotterdam!

Proeft Rotterdam evenement

Proeverij Mira avocado olie bij L'Amuse Amsterdam

Zaterdag 27 september 2014

Vanaf 11.00 tot 16.00 uur hou ik zaterdag 27 september 2014 een proeverij met de Mira avocado olie uit Ecuador in fromagerie L'Amuse van Betty Koster in Amsterdam. Zie ook www.lamuse.nl Kom gezellig langs om te proeven!

Proeverij Mira avocado olie en Hoja Verde chocolade bij De Bossche (H)eerlijkheid

Zaterdag 20 september 2014

Zaterdag 20 september 2014 is de opening van de delicatessenzaak De Bossche (H)eerlijkheid in Den Bosch. Ik hou deze dag een proeverij met Mira avocado olie en Hoja Verde chocolade uit Ecuador. De Bossche (H)eerlijkheid heeft al onze Ecuador producten in zijn assortiment opgenomen: Mira avocado olie en Hoja Verde chocolade & koffie. De Bossche (H)eerlijkheid heeft bijzondere producten in zijn assortiment, die eerlijk, heerlijk en puur natuur zijn.

Deelname demodag Koppert Cress

3 September 2014

Donderdag 3 september 2014 ga ik in de demokeuken van Koppert Cress aan 90 leerlingen en leraren van ROC Mondriaan uit Den Haag vertellen over onze bijzondere chocolade en avocado olie uit Ecuador. 's Morgens ga ik met Pedro van restaurant en kookstudio Bo en Ro uit Zoetermeer eerst brownies maken met de Hoja Verde chocolade en Mira avocado olie. De avocado olie zal ook gebruikt worden in de koolsalade, die weer door Rungis verzorgd wordt. Kortom het zal weer een gezellige en leerzame dag worden met heerlijke gerechten! Deze demodag voor ROC Mondriaan Den Haag (www.rocmondriaan.nl) wordt mogelijk gemaakt door www.koppertcress.com www.bo-ro.nl www.rungis.nl www.vanderburgbol.nl www.carlsiegert.com en door ons: www.freshchain.nl !

7 Nieuwe verkooppunten voor de Hoja Verde chocolade

Maandag 18 augustus 2014

Logo winkels rozemarijn en thijm 7 Nieuwe verkoopadressen voor de Hoja Verde chocolade uit Ecuador. Te koop nu bij 6 vestigingen van Rozemarijn en Thijm, in de plaatsen: Blerick, Deurne, Tegelen, Uden, Venlo en Venray. Zie ook www.rozemarijnenthijm.nl En per 12 september 2014 bij Hemels Patisserie aan de Kerkstraat 3 in Arnhem.

Restaurant Allure gebruikt Mira avocado olie

Vrijdag 15 augustus 2014

Restaurant Allure in Rotterdam gebruikt Mira avocado olieRestaurant Allure in Rotterdam gaat de Mira avocado olie uit Ecuador gebruiken in zijn gerechten.

Nieuw verkooppunt Mira avocado olie en Hoja Verde chocolade

Woensdag 6 augustus 2014

Sinds vandaag hebben we er een heel leuk verkooppunt bij voor de Mira avocado olie en Hoja Verde chocolade uit Ecuador; Eva & Elvira in Geldermalsen. Een heel leuk concept: een lunchroom gecombineerd met een winkel. Sommige gerechten worden geserveerd op serviesgoed wat ook in de winkel te koop is. Zo ook worden sommige delicatessen uit de winkel verwerkt in een gerecht. Klanten kunnen zo eerst ervaren en proeven, voordat ze een eventuele aankoop gaan doen.

Proefzending Hoja Verde chocolade naar Australië

Donderdag 31 juli 2014

Vandaag een proefzending met de Hoja Verde chocolade naar Australië gestuurd. Ik had dit bedrijf uit Australië ontmoet op de ISM-beurs in Keulen afgelopen januari. Zij zijn erg geïnteresseerd in de Hoja Verde chocolade welke gemaakt is van de Fino de Aroma cacaoboon uit Ecuador. Fino de Aroma cacao is bijzonder, omdat het vrijwel alléén in Ecuador groeit. Het is kwaliteit cacao en het behoort ook nog eens tot de categorie aroma cacao, wat maar 30% van de totale cacao wereldproductie beslaat. En de Fino aroma heeft hier ook nog het grootste aandeel in, zo'n 70%!

Order Mira avocado olie en Hoja Verde chocolade naar Zweden

Dinsdag 22 juli 2014

Vandaag een eerste order naar Zweden met Mira avocado olie en Hoja Verde chocolade uit Ecuador.

Al onze Ecuador producten nu ook te koop bij De Bossche (H)eerlijkheid

Dinsdag 15 juli 2014

Volgende week opent De Bossche (H)eerlijkheid, een nieuwe speciaalzaak gevestigd aan de Kolperstraat 23 in Den Bosch haar deuren. Deze speciaalzaak gaat de Hoja Verde chocolade & koffie en de Mira avocado olie uit Ecuador verkopen. Zo begint ons verkoopgebied langzaam uit te breiden over heel Nederland!

Nieuw verkooppunt Hoja Verde chocolade en Mira avocado olie

Dinsdag 8 juli 2014

Logo van winkel Fromagerie du Patron in OegstgeestSinds vandaag is de Hoja Verde chocolade en Mira avocado olie uit Ecuador nu ook te koop bij Fromagerie du Patron in Oegstgeest. Een mooie speciaalzaak waar onze producten helemaal tot zijn recht komen! Zie ook: www.dupatron.nl .

Order vanuit Australië voor de Hoja Verde chocolade

Maandag 16 juni 2014

Vandaag eerste order binnen vanuit Australië voor de Hoja Verde chocolade uit Ecuador. Afgelopen januari had ik deze mensen ontmoet op de ISM-beurs in Keulen. Helemaal leuk, dat daar nu een order uit is gekomen.

Hoja Verde chocolade en Mira avocado olie te koop in Nieuw Vennep

Woensdag 4 juni 2014

Sinds vandaag is de Hoja Verde chocolade en Mira avocado olie uit Ecuador ook te koop bij Vleeschhouwerij De Scharrelaer in Nieuw Vennep; www.descharrelaer.nl .

Nieuwe verkoopadressen Hoja Verde chocolade

Maandag 2 juni 2014

Via Chocoweb hebben we er weer 8 nieuwe verkooppunten bij waar de Hoja Verde chocolade gekocht kan worden.

- De Zoete Verleiding in Barendrecht; www.dezoeteverleiding.nl

- Sol Luna in Brummen; www.solluna.nl

- Lekkerszenzo in Doesburg; www.lekkerszenzo.nl

- JanZSmaakPalet in Epe; www.janzsmaakpalet.nl

- Cacaolab Zaans gedaan Zaanse Schans in Zaandam; www.zaansgedaan.nl

- PepperMango in Amsterdam; www.peppermango.nl

- Waldo's Chocolate in Haarlem; www.waldoschocolate.nl

- Parkwinkel Hoge Veluwe in Otterlo; www.hogeveluwe.nl

 

Proeverijen en promotie in Noordwijk en in Haarlem

Vrijdag 30 en zaterdag 31 mei 2014

Weer volop proeverijen met onze producten uit Ecuador om het bekend te laten worden bij de mensen. Vrijdag 30 mei bij kaasspeciaalzaak den Elzen in Noordwijk met de Mira avocado olie én de Hoja Verde chocolade. Zaterdag 31 mei bij kaasspeciaalzaak Bourgondisch Lifestyle in Haarlem met de Mira avocado olie.

Georg Bernardini wint Gourmand Award in Beijing China

Woensdag 27 mei 2014

Certificaat Gourmand Award 2013 in de categorie Best Chocolate Book in the worldGeorg Bernardini, onze adviseur voor de Hoja Verde chocolade, heeft voor zijn boek "Der Schokoladentester" in de categorie "Best Chocolate Book in the world 2013" de Gourmand Award in Beijing in China gewonnen. Georg had voor zijn boek in Duitsland al de Award voor beste Foodbook 2013 gewonnen. De president van de Gourmand Awards, Mr. Edouard Cointreau, zei tijdens de prijsuitreiking: "The most innovative chocolatebook for the last 20 years".

Heerlijk Wonen - Duurzaam - Culinair Beurs

Zaterdag 24 en zondag 25 mei 2014

Advertentie-foto voor regionale krant met de Ecuador producten van Fresh ChainFresh Chain staat met haar producten uit Ecuador op de Heerlijk Wonen - Duurzaam - Culinair beurs in de Dekker hallen in Warmond. Het is beiden dagen van 10.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Het adres is: Veerpolder 14, 2361 KV  Warmond. De Mira avocado olie, de Hoja Verde chocolade en koffie zijn natuurlijk te proeven en tevens is het keramiek van de in Zuid-Amerika en ver daar buiten beroemde kunstenaar Vega te bewonderen. Dit weekend is er een beursaanbieding: 2 flesjes avocado olie voor € 15,-- en 2 Hoja Verde repen voor € 6,--.

Proeverij Ecuador producten bij Vers Lekker Makkelijk en bij Zonnig Zuid

Zaterdag 17 mei en zondag 18 mei 2014

Weer volop proeverijen dit weekend met Mira avocado olie en Hoja Verde chocolade: zaterdag 17 mei bij Vers Lekker Makkelijk in Rotterdam en zondag 18 mei bij Zonnig Zuid in PT Post (shop-in-shop concept) in Bergen. Zie ook: www.verslekkermakkelijk.nl en www.zonnig-zuid.nl

Naast de chocolade is nu ook de avocado olie te koop bij Boerenjongens!

Dinsdag 13 mei 2014

Logo van eetwinkel Boerenjongens in IJburg AmsterdamDe Hoja Verde chocolade hadden ze al in hun assortiment, maar sinds vandaag is ook de Mira avocado olie te koop bij Boerenjongens in Amsterdam, www.boerenjongens.nl .

Proeverij met al onze producten uit Ecuador

Zaterdag 10 mei 2014

Vanaf 12.00 uur hou ik een proeverij met al onze Ecuador producten bij Zonnig Zuid in Schagen, zie ook www.zonnig-zuid.nl . Dus met Mira avocado olie, avocado boter en Hoja Verde chocolade & koffie uit Ecuador.

Nieuw in het assortiment

Dinsdag 6 mei 2014

Nieuwe chocolade in het Hoja Verde assortiment: 50% dark chocolate + milk en 66% dark chocolateNieuw in het assortiment van Hoja Verde chocolade uit Ecuador: 50% dark chocolate + milk en 66% dark chocolate! De chocolade is al een tijdje biologisch; nu staat het ook op de verpakking! Die 50% dark chocolate + milk is echt heel erg lekker, deze smaakt namelijk niet zo zoet. Je proeft heel goed de cacao en door de melk proeft de chocolade ook nog romig. Dit gaat echt een hit worden!

Komende weken vele proeverijen

30 April 2014

De komende weken hou ik vele proeverijen bij verschillende speciaalzaken.

Vrijdag 2 mei: Kaas en delicatessen van Dee in Arnhem; proeverij Mira avocado olie

Zaterdag 3 mei: Kaasspeciaalzaak den Elzen in Noordwijk; proeverij Mira avocado olie

Zaterdag 10 mei: Delicatessen & ingrediënten Zonnig Zuid in Schagen; proeverij Mira avocado olie en Hoja Verde chocolade

Zaterdag 17 mei: Speciaalzaak Vers Lekker Makkelijk in Rotterdam; proeverij Mira avocado olie en avocado-boter en Hoja Verde chocolade

Zaterdag 31 mei: Kaasspeciaalzaak Bourgondisch Lifestyle in Haarlem; proeverij Mira avocado olie

Zaterdag 7 juni: Kaasspeciaalzaak Bourgondisch Lifestyle in Beverwijk; proeverij Mira avocado olie

3 Nieuwe verkooppunten Hoja Verde chocolade

Vrijdag 25 april 2014

Via Chocoweb weer 3 nieuwe verkooppunten erbij voor de Hoja Verde chocolade repen uit Ecuador.

 

Logo kadowinkel Sjiek en Sjiek in ArnhemKadowinkel Sjiek en Sjiek in Arnhem; www.sjiekensjiek.nl

 

 

 

 

Logo van delicatessenzaak Pinna in EnschedeDelicatessenwinkel Pinna in Enschede; www.pinnadelicatessen.nl

 

 

 

 

 Gezondheidswinkel De Kruiderij in Borne; Grotestraat 209, 7622 GH  Borne, 074-2674444

3 Nieuwe verkoopadressen voor de Hoja Verde chocolade

Dinsdag 15 april 2014

Via Chocoweb weer 3 nieuwe verkoopadressen voor de Hoja Verde chocolade uit Ecuador: Columbus Koffie/Thee/Kookwinkel in Wageningen, Gusto Deli & IJs in Graft en De Eenhoorn Koffie & Thee in Kampen.

Volop proeverijen

Vrijdag 11 april, zaterdag 12 april en zondag 13 april 2014

Folder voorjaarsproeverij bij Gastrovino Langeveld in SassenheimKomende dagen hou ik een aantal proeverijen. Vandaag een proeverij met de Mira avocado olie en Hoja Verde chocolade in La France in Oegstgeest georganiseerd door Gastrovino Langeveld uit Sassenheim. Aanvang 18.00 uur tot 22.00 uur. Morgen een proeverij met de Mira avocado olie vanaf ongeveer 12.30 uur bij visspeciaalzaak Baaij in Lisse. En zondag wederom een proeverij met de Mira avocado olie en Hoja Verde chocolade in De Oude Tol in Sassenheim, ook weer georganiseerd door Gastrovino Langeveld. Dan van 13.00 tot 17.30 uur. Zie ook: http://www.langeveldwijnen.nl/

58% Hoja Verde chocolade getest door Chclt.net

Donderdag 10 april 2014

58% Hoja Verde chocolade reep in de kleur geelAfgelopen week kreeg ik bericht van Peter Berger van Chclt.net uit Duitsland, dat de eerste Hoja Verde reep getest was. De 58% Hoja Verde donkere chocolade kreeg maar liefst 90 punten. Dit is echt goed; We kunnen ons meten aan andere merken die bekend staan om hun goede kwaliteit chocolade. Chclt.net  test chocolade en maakt hiervan een artikel op haar website. Zo worden bezoekers van de website geholpen om interessante chocolade naar eigen smaak te vinden. Tevens wordt er in de artikelen een basis gelegd om meer te leren begrijpen van chocolade en om van goede chocolade te genieten. Zie:  http://de.chclt.net/schokolade/hoja-verde-dark-chocolate-58/ 

Culiperslunch 2014

Maandag 31 maart 2014

Fresh Chain is bij de culiperslunch201Logo culiperslunch20144 in de Kookfabriek in Amsterdam met de Mira avocado olie en de Hoja Verde chocolade uit Ecuador. Tijdens deze lunch zullen zo'n 90 journalisten aanwezig zijn; Van kranten zoals bijvoorbeeld De Telegraaf, Algemeen Dagblad, Parool, van tijdschriften zoals de Margriet, Libelle, Ouders van Nu en van magazines zoals Linda, Delicious, Bouillon. Tevens zullen er foodbloggers, culinair schrijvers en mensen van TV-programma's zoals 24Kitchen en Heel Holland bakt vertegenwoordigd zijn. Een mooie gelegenheid om de Mira avocado olie en Hoja Verde chocolade uit Ecuador onder de aandacht te brengen.

Hoja Verde chocolade vertegenwoordigd op het Chocoa Festival 2014

29 en 30 maart 2014

Logo Chocoa Fresh Chain heeft een stand op het Chocoa Festival 2014 met de Hoja Verde chocolade uit Ecuador. Verleden jaar werd het Chocoa Festival voor de eerste keer georganiseerd; toen stonden we er ook. Een hele goede gelegenheid om de consument bewust te maken, dat er een verschil is tussen bulk cacao en kwaliteitscacao (fine or flavour, single origin en duurzame cacao). Goede chocolade kan alleen van kwaliteitscacao gemaakt worden. Middels proeven en verstrekken van informatie over eigenschappen van kwaliteitscacao en betere chocolade, hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan een stijgende vraag naar duurzame cacao en chocolade. Op dit moment is minder dan 20% van de cacao in de wereld duurzaam geproduceerd. De Nederlandse overheid heeft zich samen met het Nederlandse bedrijfsleven gecommitteerd aan 100% duurzame chocolade vanaf 2025. De vraag naar duurzame cacao en chocolade neemt toe, terwijl de productie van cacao afneemt. Dit moet anders. Wanneer meer mensen bereid zijn te kiezen voor betere en duurzame chocolade, krijgen cacaoboeren een betere en eerlijke prijs voor hun cacao. En dan zal de duurzame cacaoproduktie groeien.

 

5 Nieuwe adressen voor de Hoja Verde chocolade

Vrijdag 21 maart 2014

5 Nieuwe adressen voor de Hoja Verde chocolade:

 

Logo Dynamiek natuurvoeding in ArnhemDynamiek Natuurvoeding
Bloemstraat 61
6828 BK  Arnhem
www.dynamiek-natuurvoeding.nl

 

Logo van Deliweb, Harry De Smaakspecialist in ZwolleHarry, De Smaakspecialist
van der Capellenstraat 57
8014 VV  Zwolle
www.harrydesmaakspecialistzwolle.nl of www.deliweb.nl

 

 

Logo van Mimint Healthy Stuff in Arnhem Mimint Healthy Stuff
Klarestraat 1a
6811 DP  Arnhem
www.mimint.nl

 

 

 

Logo van Simon Lévelt Simon Lévelt Arnhem
Koningstraat 79
6811 DK  Arnhem
www.simonlevelt.nl

 

 

Logo Bioservice Kolibrie in Arnhem Bioservice Kolibrie
Rosendaalseweg 609
6824 KL  Arnhem
www.bioservicekolibrie.nl

Mira avocado olie te koop bij van Dee in Arnhem

Donderdag 20 maart 2014

Logo van Van Dee, kaas en delicatessen, in ArnhemSinds vandaag is de Mira avocado olie uit Ecuador ook te koop bij van Dee. kaas en delicatessen, in Arnhem. Zie ook: www.vandee-arnhem.nl .

Vrijwilligers, studenten gezocht voor Chocoa 2014

Voor de dagen: donderdag 27, zaterdag 29 en zondag 30 maart 2014

Voor Chocoa 2014 zijn er nog vrijwilligers, studenten nodig. Wil jij iets betekenen voor verduurzaming van cacao? Wil jij meer weten over cacao en chocolade? Ben jij gek op chocolade? Dan is dit jouw kans om je aan te melden als vrijwilliger! Elke vrijwilliger krijgt een chocolade verrassing, een lunchpakketje en een vrijkaartje voor een van de andere Chocoa dagen. Als je 2 dagen komt helpen, krijg je een extra chocolade pakket. Zie ook: Brief voor vrijwilligers Chocoa 2014 .

Proeverij Mira avocado olie Bourgondisch Lifestyle Haarlem

Zaterdag 8 maart 2014

Van 12.00 tot 17.00 uur hou ik weer een proeverij met de Mira avocado olie bij Bourgondisch Lifestyle. Dit keer niet in Beverwijk, maar in hun sinds oktober 2013 geopende tweede zaak in Haarlem!

Mira avocado olie en Hoja Verde chocolade te koop in shop in shop

Donderdag 6 maart 2014

Vanaf vandaag is de Mira avocado olie en Hoja Verde chocolade uit Ecuador nu ook te koop bij een nieuw concept in Bergen via Zonnig Zuid uit Schagen. De naam van de shop in shop zaak is PT Post. Zonnig Zuid verkocht al onze avocado olie en chocolade uit Ecuador in hun winkel in Schagen. Nu zij een gedeelte in de shop in shop PT Post hebben, is vanaf heden ook de Mira avocado olie en Hoja Verde chocolade in Bergen te koop! PT Post is een concept met kwaliteit producten, dus daar komen onze producten uit Ecuador helemaal tot zijn recht.

Nieuw verkooppunt Mira avocado olie

Woensdag 5 maart 2014

Vandaag weer een nieuw verkooppunt erbij voor de Mira avocado olie uit Ecuador: Kaasspecialist Peter den Elzen in Noordwijk. Dit is de eerste zaak, die ook de liter flessen avocado olie gaat verkopen!

Hoja Verde chocolade te koop bij Binorm

Woensdag 26 februari 2014

De Hoja Verde repen uit Ecuador nu ook te koop in Zutphen bij Binorm Gezondheids-speciaalzaak. Zie ook: www.binorm.nl .

Chocoweb neemt Hoja Verde chocolade in zijn assortiment op

Woensdag 26 februari 2014

Logo van ChocowebChocoweb heeft de Hoja Verde chocolade uit Ecuador in zijn assortiment opgenomen. De Hoja Verde chocolade is nu ook verkrijgbaar op de webshop van Chocoweb en via Chocoweb zelf (voor speciaalzaken). Zo kan zowel de particuliere consument als mede de speciaalzaak in chocolade er voor kiezen om meerdere merken chocolade bij één bedrijf, Chocoweb, te bestellen. Het is dan gemakkelijker om kleinere hoeveelheden af te nemen van één merk door de combinatie met andere merken. Tevens zullen over het algemeen de verzendkosten lager uitvallen. Zie ook: www.chocoweb.nl .

Hoja Verde chocolade te koop bij De Oude Koffiemolen

Woensdag 26 februari 2014

De Hoja Verde chocolade is nu ook te koop in Alkmaar bij De Oude Koffiemolen, Schoutenstraat 30. Zie ook: www.deoudekoffiemolen.nl .

Fresh Chain bij Heerlijk V Power beurs

Zaterdag 1 maart 2014

Banner van beurs Heerlijk V Power met enthousiaste vrouwelijke ondernemersVanaf 09.30 uur tot 17.00 uur wordt er in Huys te Britten in Katwijk de Heerlijk V-Power beurs gehouden met enthousiaste vrouwelijke ondernemers, die laten zien wat ze in huis hebben! Zij zullen vol passie vertellen over hun bedrijf met hun producten/diensten. Hierbij is ook Fresh Chain aanwezig met de Hoja Verde chocolade & koffie, met de Mira avocado olie en met het keramiek van de beroemde kunstenaar Vega uit Ecuador. De toegang is gratis en er is kinderanimatie aanwezig, tevens zullen er diverse aanbiedingen zijn. Ook Fresh Chain zal aanbiedingen hebben.

Hoja Verde rozen te koop bij Passa Flor

Maandag 24 februari 2014

De Hoja Verde rozen uit Ecuador zijn nu ook te koop bij Passa Flor, Arrangeurs & Decorateurs in Oegstgeest.

Proeverij avocado olie bij Foodelicious Rotterdam

Zaterdag 22 februari 2014

Zaterdagmiddag 22Logo van delicatessenzaak Foodelicious in Rotterdam februari 2014 vanaf 13.00 uur houdt Fresh Chain een proeverij met de Mira avocado olie uit Ecuador in de delicatessenzaak Foodelicious in Rotterdam. Foodelicious is een hele mooie winkel met prachtige, overheerlijke oliën, azijnen en andere verrukkelijke delicatessen.

Zonnig Zuid in Schagen verkoopt nu ook de Hoja Verde chocolade

Woensdag 19 februari 2014

Logo van delicatessenzaak Zonnig Zuid in SchagenZonnig Zuid in Schagen verkocht al onze avocado olie uit Ecuador. Sinds vandaag verkopen ze ook de Hoja Verde chocolade uit Ecuador, zowel in hun delicatessenzaak als op hun webshop. Medio maart 2014 hebben ze tevens een shop in shop in Bergen, waar ook de Hoja Verde chocolade en de Mira avocado olie uit Ecuador neer gezet zullen worden; Super!!!

Restaurant Mazie Den Haag neemt Ecuador producten op

Dinsdag 18 februari 2014

Logo van restaurant Mazie in Den Haag

Chefkok Takis Panagakis van restaurant Mazie in Den Haag gaat de Mira avocado olie en de Hoja Verde chocolade uit Ecuador in zijn keuken gebruiken; helemaal top! Takis staat bekend om zijn overheerlijke gerechten met groenten. Zijn uitgangspunten in de keuken zijn:

  • Kwaliteit altijd!
  • Eerlijk is heerlijk!
  • Logisch biologisch!
  • Vers vaste voorwaarden!
  • Ieder seizoen iets anders doen!

Hoja Verde chocolade te koop bij Ricardo's Chocolaterie

Woensdag 12 februari 2014

Vader, moeder en dochter van Ricardo's Chocolaterie in DordrechtDe Hoja Verde chocolade repen en de Hoja Verde Choco koffieboontjes zijn nu ook te koop bij Ricardo's Chocolaterie in Dordrecht. Toen ik er was, werd er  gelijk al een 100% Hoja Verde chocolade reep verkocht aan een meneer, die een verhaal wil gaan publiceren over duurzame, eerlijke, pure producten! Ricardo's Chocolaterie is echt een leuk familiebedrijf; vader, moeder en dochter. Naast heerlijke bonbons en andere zelfgemaakte chocolade producten, kun je hier ook terecht om een overheerlijk kopje koffie te drinken: koffie uit Peru. Dat is niet voor niets; de eigenaar komt namelijk uit Lima, de hoofdstad van Peru. De sfeer van Zuid-Amerika is hier ook duidelijk te voelen en daarom is het ook zo leuk, dat hier nu ook Ecuadoriaanse chocolade te koop is. En vermeldingswaardig: de bonbons en alle andere zelfgemaakte chocolade producten zijn biologisch en fairtrade. Zie ook: www.ricardoschocolaterie.nl .

Avocado olie te koop bij Foodelicious Rotterdam

Woensdag 12 februari 2012

Sinds vandaag is Mira avocado olie uit Ecuador ook te koop bij Foodelicious, Food & Gifts in Rotterdam. Zaterdag 22 februari 2014 houdt Fresh Chain een proeverij met de Mira avocado olie in de winkel van Foodelicious van 13.00 tot 16.00 uur. Zie ook: www.foodelicious.nl .

Hoja Verde chocolade repen te koop in Amsterdam bij Dutch Homemade

Vrijdag 7 februari 2014

Macarons gemaakt door Dutch Homemade in AmsterdamSinds vandaag zijn de Hoja Verde chocolade repen uit Ecuador ook te koop in Amsterdam bij Dutch Homemade: Chocolade - IJs - Macarons - Bonbons.

Hoja Verde repen te koop bij De Bonbonnerie in Leiden

Woensdag 5 februari 2014

Display met Hoja Verde chocolade repen in De Bonbonnerie in LeidenSinds vandaag zijn de Hoja Verde chocolade repen uit Ecuador ook te koop bij De Bonbonnerie, chocolaterie in Leiden. De Hoja Verde repen staan prominent aanwezig in een chique Hoja Verde display op de toonbank. Toevallig werd er laatst bij De Bonbonnerie om 100% chocolade gevraagd; dat is dus nu te koop bij De Bonbonnerie in Leiden!!!

Fresh Chain in Pro Ecuador stand op de ISM Keulen

Zondag 26 januari t/m woensdag 29 januari 2014

Logo van beurs ISM 2014 in Keulen

Fresh Chain is uitgenodigd door Pro Ecuador via Hoja Verde om op de ISM beurs in Keulen te staan met de Hoja Verde chocolade. Pro Ecuador heeft een grote stand op deze beurs. 8 Bedrijven, die producten uit Ecuador importeren zijn hier vertegenwoordigd. Dit is een enorme grote beurs met 1402 exposanten uit 67 landen en waar 35.000 bezoekers verwacht worden. Ik ben erg benieuwd, dit is weer een hele mooie gelegenheid om Hoja Verde in de markt te zetten!!!

Avocado olie in de keuken van restaurants

Donderdag 9 januari 2014

De Mira avocado olie wordt ook steeds meer ontdekt door koks. De Vrienden van Jacob in Santpoort, Pure Passie in 's Gravenzande, Huize Molenaar in Utrecht en De Oude Tol in Sassenheim gebruiken de avocado olie al in hun gerechten. De Nachtegaal in Lisse en Bistro Bordo in Leiden hebben de Mira avocado olie nu ook in hun keuken opgenomen. Leuk is dat de Ecuadoriaanse avocado olie ook op de menukaart vermeld wordt!

Mira avocado olie te koop bij 2 vestigingen De Vegetarische Slager Amsterdam

Zaterdag 21 december 2013

Logo vegetarische slagerVanaf zaterdag 21 december 2013 is de Mira avocado olie uit Ecuador ook te koop bij 2 vestigingen van De Vegetarische Slager Amsterdam: Rozengracht 217, 1016 NA  Amsterdam en Baron G.A. Tindalstraat 148, 1019 TX  Amsterdam (Zeeburg). Helemaal leuk! De Mira avocado olie smaakt perfect bij vegetarische gerechten en is ook nog eens heel erg gezond, o.a. veel vitamine D en een hoog gehalte omega-9, wat cholesterol verlagend werkt. Daarnaast bevat de Mira avocado olie o.a. vitamine C en E, Kalium, Magnesium, IJzer, Foliumzuur en Glutathine, een van de krachtigste anti-oxidanten. Voor meer info over de gezondheidsaspecten van de avocado olie, zie ook de pagina avocado olie van deze website. En voor meer info over De Vegetarische Slager Amsterdam zie: www.devegetarischeslageramsterdam.nl .

Promotie Mira avocado olie bij visspecialist Baaij in Lisse

Zaterdag 21 december 2013

Zaterdag 21 december 2013 staat Fresh Chain in een kraam buiten bij visspeciaalzaak Baaij in Lisse de Mira avocado olie te promoten vanaf 11.00 uur. Ook dan zal Fresh Chain weer gamba's gaan bakken in de Chili Breeze avocado olie; kom gezellig langs om te proeven!

De Mira avocado olie uit Ecuador is nu dus ook bij visspeciaalzaak Baaij te koop!

Mira avocado olie promoten bij Baaij in Lisse

Zaterdag 14 december 2013

Zaterdag 14 december vanaf een uur of 12 promoot Fresh Chain de Mira avocado olie uit Ecuador in een kraam van Baaij, visspeciaalzaak in Lisse. Voorbijgangers kunnen gamba's proeven gebakken in de Chili Breeze avocado olie uit Ecuador. Ook kan men de notentapenade, waarin de 100% Hass avocado olie is verwerkt, komen proeven!