Geslaagde Gastronomie beurs 2013

Dinsdag 12 november 2013

Stand Fresh Chain op beurs Gastronomie 20132e Dag Gastronomie was ook zéér geslaagd. Heel veel belangstelling gehad voor de Hoja Verde chocolade en Mira avocado olie uit Ecuador, met name voor de avocado olie. Er waren ook een aantal bezoekers, die het editorial over de avocado olie in het culinaire seizoensmagazine Saisonnier hadden gelezen en het nu dan ook graag wilde proeven. De reacties op de avocado olie waren erg positief; men vond het verrassend. Een bezoeker van Gastronomie 2013 vond de Mira avocado olie de enigste noviteit! Ook de reacties op de Hoja Verde chocolade waren zéér positief. Velen reageerden verbaasd op de 100% chocolade repen; de meeste hadden dit nog nooit eerder gezien, laat staan geproefd! Er werd dan ook veel geproefd. Tevens heb ik verteld over de single origin koffie's uit Ecuador, wat we nu samen met Eric Beek van Illimani gaan uitwerken.